De deelkast

In 2022 hebben wij een deelkast geopend. De deelkast is vooral bedoeld om mensen met een smalle beurs te helpen en staat aan de voorzijde van het Peelhonk aan de Oudedijk.

 

Er mag van alles in de deelkast worden gezet zoals levensmiddelen, schoonheids- en verzorgingsproducten, spelletjes, boeken, schoenen of kleding, zolang het maar geen bederfelijke waar is. We zijn nog niet zover dat we een koelkast kunnen plaatsen. Zorg wel dat er geen incomplete of bijna versleten spullen in de kast komen staan. Kijk anders na een paar weken eens of de neergezette spullen weg zijn. Zo niet, neem ze dan weer mee en kijk of je er iemand anders blij mee kunt maken. En twijfel je of het wel de bedoeling is dat jouw spullen in de kast worden gezet neem dan even contact op met Annelies Emonds   

 

We willen nog uitbreiden, zodat mensen die zelf een tuintje hebben verse groenten in de kast kunnen zetten en iedereen straks een lekkere verse maaltijd op tafel kan zetten. Zover is het echter nog niet, we gaan kijken hoe het loopt en hopen over een tijdje uit te breiden met een grotere kast en een koelkast.

 

Foto van de opening van de deelkast op 15 juni 2022