• Voor iederéén in Odiliapeel, die daar behoefte aan heeft. ( van 0 tot 100 )
  • Ons meldpunt: 06-3891 8699

Boodschappen Service

Je woont zelfstandig, zorgt voor je eigen levensbehoeften. Maar wat als je moeilijker ter been bent, of door ziekte of slechtziendheid niet meer in staat bent om boodschappen te doen? In dat geval kan de boodschappenservice uitkomst bieden.

Voor wie?

De Boodschappen Service verricht boodschappen ín Odiliapeel, voor mensen die tijdelijk of blijvend niet goed meer in staat zijn zelf boodschappen te doen. Dat kan verschillende oorzaken hebben zoals een ziekte, moeilijk ter been zijn, slechtziendheid of verminderde spierkracht. De dienst is er ook voor mensen van alle leeftijden die vanwege een handicap zelf geen boodschappen kunnen doen. Op verzoek kan de aanvrager ook worden begeleid bij het boodschappen doen.

Hoe werkt de Boodschappen Service?

Je gaat samen met de vrijwilliger boodschappen doen.

Mocht dat niet mogelijk zijn, of doe je dat liever niet, dan spreek je met de vrijwilliger af wanneer de boodschappen gedaan moeten worden. Je maakt een compleet boodschappenlijstje met daarop alle gewenste artikelen. De vrijwilliger komt dit lijstje ophalen en ontvangt dan geld om de boodschappen te kunnen betalen. Als de boodschappen gekocht zijn komt de vrijwilliger ze thuis afleveren en afrekenen.

Aanmelden

aanmelden voor de Boodschappen Service kan door onderstaande aanvraag in te vullen. Of door te bellen naar ons meldpunt, telefoon nummer 06-38 91 86 99.

 


Boodschappen Service